Taxi Heemskerk

Welkom Bij Taxi Heemskerk Multicab

Welkom Bij Taxi Heemskerk Multicab

Taxi Heemskerk Multicab is opgericht in 2002. Begonnen als straattaxibedrijf met 4 voertuigen is Taxi Heemskerk Multicab thans uitgegroeid tot eenveelzijdig taxibedrijf (straat)-taxivervoer, zorgvervoer, luchthavenvervoer, contractvervoer en een koeriersdienst. met een uitgebreid wagenpark (taxi’s en taxibussen) beschikbaar.Taxi Heemskerk Multicab levert verschillende diensten binnen het taxivervoer:

  • Straattaxi
  • Luchthavenvervoer
  • Zakenvervoer
  • Horeca-vervoer
  • Koeriersdiensten
  • 65+ vervoer
  • Ziekenvervoer
  • Speciale gelegenheden

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week (ook op feestdagen) tot uw dienst.

Informatie over Heemskerk

Heemskerk is een plaats in Noord-Holland dat valt onder de gemeente Midden-Kennemerland. Heemskerk heeft ruim 40.000 inwoners en het ligt niet ver van luchthaven Schiphol, Zandvoort en Amsterdam. Het mooie Heemskerk staat bekend om de vele monumenten die zich in Heemskerk bevinden. Dit zijn monumenten zoals de: rijksmonumenten, gemeentelijke monumenten, provinciale monumenten en de oorlogsmonumenten. Heemskerk ligt vlakbij de duinen en hierdoor is het gemakkelijk om vanuit Heemskerk een leuke wandeling te maken door de duinen. Heemskerk is ook een leuke plaats om een potje te voetballen, aangezien hier het bekende grasveld ligt dat mede mogelijk is gemaakt door de Johan Cruyff Foundation. Hiermee is Heemskerk meer dan een interessante en leuke plaats om te bezoeken. Uiteraard brengt Taxi Heemskerk Multicab u naar al deze en andere plaatsen in Heemskerk.

Betalingsmogelijkheden

Bij Taxi Heemskerk Multicab kunt u uiteraard contant betalen, maar omdat wij onze klanten graag ook meerdere opties willen bieden dan alleen contant betalen is het bij ons mogelijk om ook te betalen met een pinpas of een creditcard om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Vaste tarieven van a naar b

Van/Naar Plaatsen Prijs Bellen
Taxi Heemskerk Haarlem V.a € ,- Bellen
Taxi Heemskerk Schiphol V.a € ,- Bellen
Taxi Heemskerk Amsterdam V.a € ,- Bellen
Taxi Heemskerk Utrecht V.a € ,- Bellen
Taxi Heemskerk Rotterdam V.a € ,- Bellen
Taxi Heemskerk Eindhoven V.a € ,- Bellen
//]]>