Taxi Zandvoort

Welkom Bij Taxi Zandvoort Multicab

Welkom Bij Taxi Zandvoort Multicab

Taxi Zandvoort Multicab is opgericht in 2002. Begonnen als straattaxibedrijf met 4 voertuigen is Taxi Zandvoort Multicab thans uitgegroeid tot eenveelzijdig taxibedrijf (straat)-taxivervoer, zorgvervoer, luchthavenvervoer, contractvervoer en een koeriersdienst. met een uitgebreid wagenpark (taxi’s en taxibussen) beschikbaar.Taxi Zandvoort Multicab levert verschillende diensten binnen het taxivervoer:

  • Straattaxi
  • Luchthavenvervoer
  • Zakenvervoer
  • Horeca-vervoer
  • Koeriersdiensten
  • 65+ vervoer
  • Ziekenvervoer
  • Speciale gelegenheden

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week (ook op feestdagen) tot uw dienst.

Informatie over Zandvoort

Zandvoort is een plaats in Noord-Holland. Zandvoort telt ongeveer 16.800 inwoners en het ligt niet ver van Schiphol Airport. Zandvoort staat uiteraard bekend doordat een van Nederlands grootste en bekendste strand te vinden is. Hierdoor is dit in de zomer een plek die zeer veel word bezocht door de mensen vanuit heel Nederland. Ook is Zandvoort bekend om zijn eigen circuit genaamd Zandvoort Circuit Run. Bij deze circuit wordt het gehele jaar door verschillende evenementen gehouden voor de raceliefhebbers. Zandvoort wordt ook veel bezocht, omdat er een Holland Casino bevind. Hiermee is Zandvoort meer dan een interessante plaats om te bezoeken. Uiteraard brengt Taxi Zandvoort Multicab u naar al deze en andere plaatsen in en rondom Zandvoort.

Betalingsmogelijkheden

Bij Taxi Zandvoort Multicab kunt u uiteraard contant betalen, maar omdat wij onze klanten graag meerdere opties willen geven dan alleen contant betalen is het bij ons mogelijk om ook te betalen met een pinpas of een creditcard.

Vaste tarieven van a naar b

Van/Naar Plaatsen Prijs Bellen
Taxi Zandvoort Haarlem V.a € ,- Bellen
Taxi Zandvoort Schiphol V.a € ,- Bellen
Taxi Zandvoort Amsterdam V.a € ,- Bellen
Taxi Zandvoort Utrecht V.a € ,- Bellen
Taxi Zandvoort Rotterdam V.a € ,- Bellen
Taxi Zandvoort Eindhoven V.a € ,- Bellen
//]]>