Taxi Bloemendaal

Welkom Bij Taxi Bloemendaal Multicab

Welkom Bij Taxi Bloemendaal Multicab

Taxi Bloemendaal Multicab is opgericht in 2002. Begonnen als straattaxibedrijf met 4 voertuigen is Taxi Bloemendaal Multicab thans uitgegroeid tot eenveelzijdig taxibedrijf (straat)-taxivervoer, zorgvervoer, luchthavenvervoer, contractvervoer en een koeriersdienst. met een uitgebreid wagenpark (taxi’s en taxibussen) beschikbaar.Taxi Bloemendaal Multicab levert verschillende diensten binnen het taxivervoer:

  • Straattaxi
  • Luchthavenvervoer
  • Zakenvervoer
  • Horeca-vervoer
  • Koeriersdiensten
  • 65+ vervoer
  • Ziekenvervoer
  • Speciale gelegenheden

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week (ook op feestdagen) tot uw dienst.

Informatie over Bloemendaal

Bloemendaal is een plaats en gemeente in Noord-Holland die ruim 23.000 inwoners heeft en niet ver ligt van Schiphol Airport en Zandvoort. Bloemendaal staat bekend om de vele monumenten die zich in Bloemendaal bevinden. Interessante monumenten die zeker waard zijn om te bezoeken in Bloemendaal zijn de rijksmonumenten, oorlogsmonumenten en de gemeentelijke monumenten. In het mooie Bloemendaal zijn ook veel kroegen en clubs te vinden voor de jongeren,  maar uiteraard ook voor andere doelgroepen. Doordat Bloemendaal zo dichtbij Zandvoort ligt is het gemakkelijk om met het mooie weer een leuke wandeling te maken vanaf Bloemendaal naar Zandvoort. Hiermee is Bloemendaal meer dan een interessante en leuke plaats om te bezoeken. Uiteraard brengt Taxi Bloemendaal Multicab u naar al deze en andere plaatsen in Bloemendaal.

Betalingsmogelijkheden

Bij Taxi Bloemendaal Multicab kunt u uiteraard contant betalen, maar omdat wij onze klanten graag meerdere opties willen geven dan alleen contant betalen is het bij ons mogelijk om ook te betalen met een pinpas of een creditcard om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Vaste tarieven van a naar b

Van/Naar Plaatsen Prijs Bellen
Taxi Bloemendaal Haarlem V.a € ,- Bellen
Taxi Bloemendaal Schiphol V.a € ,- Bellen
Taxi Bloemendaal Amsterdam V.a € ,- Bellen
Taxi Bloemendaal Utrecht V.a € ,- Bellen
Taxi Bloemendaal Rotterdam V.a € ,- Bellen
Taxi Bloemendaal Eindhoven V.a € ,- Bellen
//]]>