Taxi Beverwijk

Welkom Bij Taxi Beverwijk Multicab

Welkom Bij Taxi Beverwijk Multicab

Taxi Beverwijk Multicab is opgericht in 2002. Begonnen als straattaxibedrijf met 4 voertuigen is Taxi Beverwijk Multicab thans uitgegroeid tot eenveelzijdig taxibedrijf (straat)-taxivervoer, zorgvervoer, luchthavenvervoer, contractvervoer en een koeriersdienst. met een uitgebreid wagenpark (taxi’s en taxibussen) beschikbaar.Taxi Beverwijk Multicab levert verschillende diensten binnen het taxivervoer:

  • Straattaxi
  • Luchthavenvervoer
  • Zakenvervoer
  • Horeca-vervoer
  • Koeriersdiensten
  • 65+ vervoer
  • Ziekenvervoer
  • Speciale gelegenheden

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week (ook op feestdagen) tot uw dienst.

Informatie over Beverwijk

Beverwijk is een plaats en gemeente in Noord-Holland die ruim 40.000 inwoners heeft en niet ver ligt van plaatsen zoals luchthaven Schiphol, Haarlem en Hoofddorp. Beverwijk staat bekend om de Big Bazaar, ook wel bekend als De Zwarte Markt. Andere plaatsen die zeker waard zijn om te bezoeken in Beverwijk zijn de Kennemerland Museum en de verschillende historische kerken die zich in Beverwijk bevinden. Beverwijk staat ook bekend om de vele historische monumenten die zich in Beverwijk bevinden. Interessante monumenten die zeker waard zijn om te bezoeken in Beverwijk zijn de rijksmonumenten, oorlogsmonumenten en de gemeentelijke monumenten. Hiermee is Beverwijk meer dan een prima plaats om te bezoeken of om te winkelen. Uiteraard brengt Taxi Beverwijk Multicab u naar al deze en andere plaatsen in Beverwijk.

Betalingsmogelijkheden

Bij Taxi Beverwijk Multicab kunt u uiteraard contant betalen, maar omdat wij onze klanten graag meerdere opties willen geven dan alleen contant betalen is het bij ons mogelijk om ook te betalen met een pinpas of een creditcard om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Vaste tarieven van a naar b

Van/Naar Plaatsen Prijs Bellen
Taxi Beverwijk Haarlem V.a € ,- Bellen
Taxi Beverwijk Schiphol V.a € ,- Bellen
Taxi Beverwijk Amsterdam V.a € ,- Bellen
Taxi Beverwijk Utrecht V.a € ,- Bellen
Taxi Beverwijk Rotterdam V.a € ,- Bellen
Taxi Beverwijk Eindhoven V.a € ,- Bellen
//]]>