Taxi Aerdenhout

Welkom Bij Taxi Aerdenhout Multicab

Welkom Bij Taxi Aerdenhout Multicab

Taxi Aerdenhout Multicab is opgericht in 2002. Begonnen als straattaxibedrijf met 4 voertuigen is Taxi Aerdenhout Multicab thans uitgegroeid tot eenveelzijdig taxibedrijf (straat)-taxivervoer, luchthavenvervoer, contractvervoer en een koeriersdienst. met een uitgebreid wagenpark (taxi’s en taxibussen) beschikbaar.Taxi Aerdenhout Multicab levert verschillende diensten binnen het taxivervoer:

  • Straattaxi
  • Luchthavenvervoer
  • Zakenvervoer
  • Horeca-vervoer
  • Koeriersdiensten
  • Ziekenvervoer
  • Speciale gelegenheden

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week (ook op feestdagen) tot uw dienst.

Informatie over Aerdenhout

Aerdenhout is een plaats in Noord-Holland die ruim 4500 inwoners heeft en niet ver ligt van plaatsen zoals luchthaven Schiphol, Amsterdam en Hoofddorp. Aerdenhout staat bekend om de velen bossen die zich in en rondom Aerdenhout bevinden en om het bijzondere bouwwerk genaamd Het Kareol. Interessante en mooie plaatsen die zeker waard zijn om te bezoeken in Aerdenhout zijn de Blauwduin en het Naaldenveld. Aerdenhout staat ook bekend om de vele historische monumenten die zich in Aerdenhout bevinden. Interessante monumenten die zeker waard zijn om te bezoeken in Aerdenhout zijn de rijksmonumenten, oorlogsmonumenten en de gemeentelijke monumenten. Hiermee is Aerdenhout meer dan een interessante en leuke plaats om te bezoeken. Uiteraard brengt Taxi Aerdenhout Multicab u naar al deze en andere plaatsen in Aerdenhout.

Betalingsmogelijkheden

Bij Taxi Aerdenhout Multicab kunt u uiteraard contant betalen, maar omdat wij onze klanten graag meerdere opties willen geven dan alleen contant betalen is het bij ons mogelijk om ook te betalen met een pinpas of een creditcard om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

//]]>