Taxi Hoofddorp

Welkom Bij Taxi Hoofddorp Multicab

Welkom Bij Taxi Hoofddorp Multicab

Taxi Hoofddorp Multicab is opgericht in 2002. Begonnen als straattaxibedrijf met 4 voertuigen is Taxi hoofddorp Multicab thans uitgegroeid tot eenveelzijdig taxibedrijf (straat)-taxivervoer, zorgvervoer, luchthavenvervoer, contractvervoer en een koeriersdienst. met een uitgebreid wagenpark (taxi’s en taxibussen) beschikbaar.Taxi Hoofddorp Multicab levert verschillende diensten binnen het taxivervoer:

  • Straattaxi
  • Luchthavenvervoer
  • Zakenvervoer
  • Horeca-vervoer
  • Koeriersdiensten
  • 65+ vervoer
  • Ziekenvervoer
  • Speciale gelegenheden

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week (ook op feestdagen) tot uw dienst.

Informatie over Hoofddorp

Hoofddorp is een plaats in Noord-Holland dat valt onder de gemeente Haarlemmermeer. Hoofddorp heeft ruim 76.000 inwoners het ligt niet ver van plaatsen zoals luchthaven Schiphol, Zandvoort en Amsterdam. Hoofddorp staat bekend om de snelle groei die de stad Hoofddorp de afgelopen jaren heeft gemaakt. Interessante plaatsen die zeker waard zijn om te bezoeken in Hoofddorp zijn de Oude Raadhuis, Schouwburg De Meerse en het grote winkelcentrum van Hoofddorp. Een andere interessante plek die zeker waard is om te bezoeken in Hoofddorp is het Haarlemmermeerse Bos. In het Haarlemmermeerse Bos kunt u een leuke wandeling maken. Ook is Hoofddorp bekend doordat het pal naast het Expo Haarlemmermeer  ligt. Hier wordt onder andere jaarlijks het festival Mysteryland gehouden. Hiermee is Hoofddorp meer dan een prima plaats om uit te gaan of om te winkelen. Uiteraard brengt Taxi Hoofddorp Multicab u naar al deze en andere plaatsen in Hoofddorp.

Betalingsmogelijkheden

Bij Taxi Hoofddorp Multicab kunt u uiteraard contant betalen, maar omdat wij onze klanten graag ook meerdere opties willen bieden dan alleen contant betalen is het bij ons mogelijk om ook te betalen met een pinpas of een creditcard om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Vaste tarieven van a naar b

Van/Naar Plaatsen Prijs Bellen
Taxi Hoofddorp Haarlem V.a € ,- Bellen
Taxi Hoofddorp Schiphol V.a € ,- Bellen
Taxi Hoofddorp Amsterdam V.a € ,- Bellen
Taxi Hoofddorp Utrecht V.a € ,- Bellen
Taxi Hoofddorp Rotterdam V.a € ,- Bellen
Taxi Hoofddorp Eindhoven V.a € ,- Bellen
//]]>