Taxi Vogelenzang

Welkom Bij Taxi Vogelenzang Multicab

Welkom Bij Taxi Vogelenzang Multicab

Taxi Vogelenzang Multicab is opgericht in 2002. Begonnen als straattaxibedrijf met 4 voertuigen is Taxi Vogelenzang Multicab thans uitgegroeid tot eenveelzijdig taxibedrijf (straat)-taxivervoer, zorgvervoer, luchthavenvervoer, contractvervoer en een koeriersdienst. met een uitgebreid wagenpark (taxi’s en taxibussen) beschikbaar.Taxi Vogelenzang Multicab levert verschillende diensten binnen het taxivervoer:

  • Straattaxi
  • Luchthavenvervoer
  • Zakenvervoer
  • Horeca-vervoer
  • Koeriersdiensten
  • 65+ vervoer
  • Ziekenvervoer
  • Speciale gelegenheden

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week (ook op feestdagen) tot uw dienst.

Informatie over Vogelenzang

Vogelenzang is een plaats in Noord-Holland dat valt onder gemeente Bloemendaal. Vogelenzang telt ongeveer 2300 inwoners en het ligt niet ver van Schiphol Airport. Vogelenzang staat bekend om de vele monumenten die zich in Vogelenzang bevinden. Interessante monumenten die zeker waard zijn om te bezoeken in Vogelenzang zijn de rijksmonumenten, oorlogsmonumenten en de gemeentelijke monumenten. Ook is Vogelenzang bekend om zijn camping vlakbij de duinrand van circa 22 hectare groot. Ook zijn er vele weilanden in Vogelenzang te bezoeken. Hiermee is Vogelenzang meer dan een interessante plaats om te bezoeken. Uiteraard brengt Taxi Vogelnzang Multicab u naar al deze en andere plaatsen in Vogelenzang.

Betalingsmogelijkheden

Bij Taxi Vogelenzang Multicab kunt u uiteraard contant betalen, maar omdat wij onze klanten graag meerdere opties willen geven dan alleen contant betalen is het bij ons mogelijk om ook te betalen met een pinpas of een creditcard.

Vaste tarieven van a naar b

Van/Naar Plaatsen Prijs Bellen
Taxi Vogelenzang Haarlem V.a € ,- Bellen
Taxi Vogelenzang Schiphol V.a € ,- Bellen
Taxi Vogelenzang Amsterdam V.a € ,- Bellen
Taxi Vogelenzang Utrecht V.a € ,- Bellen
Taxi Vogelenzang Rotterdam V.a € ,- Bellen
Taxi Vogelenzang Eindhoven V.a € ,- Bellen
//]]>