Overige gebieden

Multicab brengt u graag over de grens naar een van deze vliegvelden

Taxibedrijf Multicab brengt u veilig en snel naar de vliegvelden Schiphol, Rotterdam, Eindhoven en Maastricht. Maar: u kunt vanaf nu ook zorgeloos een vlucht boeken vanaf een vliegveld net over de Nederlandse grens. Multicab brengt u!
Het kan voorkomen dat het voor u aantrekkelijk is om een vlucht te boeken vanaf een vliegveld buiten Nederland. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan vluchten vanaf vliegvelden in België zoals Zaventem (Brussel), Antwerpen en Charleroi. De reis naar het vliegveld zelf zou u een doorn in het oog kunnen zijn. Maar geen nood: Multicab brengt u graag over de grens naar een van deze vliegvelden. Hierbij hanteren wij een zeer betaalbaar tarief en bent u gegarandeerd van een prettige en veilige reis.

Luchthaven-Taxi-Haarlem
Taxi-Haarlem-Luchthaven

Zo weet u zeker dat al uw bagage meekan

Niet alleen brengen wij u graag naar vliegvelden in België – ook halen we u graag op bij u thuis om u af te zetten voor de vertrekhallen van onder andere Düsseldorf en Wezen/Niederrhein.
Onze betrouwbare en ervaren chauffeurs rijden niet alleen in gewone taxi’s maar ook in taxibusjes. Zo weet u zeker dat al uw bagage meekan en u familie ruim kan zitten.
Neem nu contact op met taxibedrijf Multicab en boek naast uw buitenlandse vlucht ook een taxi om u te brengen!

//]]>