Aankomst & vertrek

Laat u door MultiCab ophalen en afzetten.

Tegenwoordig kiezen veel mensen voor het gemak en de snelheid van reizen met een vliegtuig ten opzichte van bijvoorbeeld de auto of het openbaar vervoer. Het zou bijna vanzelfsprekend moeten zijn dat u zich dan ook naar het vliegveld laat vervoeren. Ontwijk de risico’s die het openbaar vervoer met zich meebrengt, ontwijk de stress van file’s of het parkeren op één van Nederland’s drukke luchthavens. Kies nu voor gemak, comfort en betrouwbaarheid. Kies voor MultiCab! Wij brengen u vlot, veilig en comfortabel van en naar elke gewenste luchthaven in Nederland en over de grens. Mocht u twijfels hebben over de verkeerssituatie rond het tijdstip van uw reis, neem dan gerust contact met ons op via e-mail of telefoon. Onze centralist zal u dan voorzien van actuele en relevante verkeersinformatie en een reistijdprognose. Zo weet u zeker dat u nooit te laat komt voor uw vliegreis.

Aankomst-&-vertrek-Schiphol-Haarlem
Taxi-chauffeurs-haarlem-ophalen-en-afzetten-schiphol

Onze chauffeurs brengen u veilig en op tijd naar het vliegtuig.

In tegenstelling tot andere taxibedrijven verzorgt MultiCab zowel de heenreis naar het vliegveld, als de terugreis van het vliegveld naar huis. Wij onderscheiden ons hierin van andere bedrijven omdat wij u de beste en meest volledige service bieden. Zo kunt u in één keer alles regelen en heeft u maar te maken met één betrouwbaar taxibedrijf. MultiCab beschikt over diverse taxi’s en taxibusjes: er is dus ruimte voor de hele familie! Onze chauffeurs brengen u veilig en op tijd naar het vliegtuig zodat u uw reis goed kan beginnen. Neem nu contact op met taxibedrijf Multicab in regio Haarlem en laat ons uw zorgen uit handen nemen.

Ophalen.

– U bestelt de retourrit vantevoren. Het liefst tegelijkertijd met de heenreis.
– Wij zorgen dat uw taxi stand-by staat rond de verwachte aankomsttijd die u heeft aangegeven.
– Zodra u geland bent en de deuren van het vliegtuig gaan open, neemt u telefonisch contact op met onze taxicentrale. (023-7 777 777) Dit om te voorkomen dat de taxi voor niets staat te wachten bij eventuele vertragingen van uw vliegtuig.
– Op het moment dat u telefonisch heeft doorgegeven dat u geland bent, vertrekt uw taxi richting de luchthaven. Houdt u hierbij rekening met een aanrijtijd van maximaal 30 minuten.
– Zodra de chauffeur bijna op de luchthaven is zal hij telefonisch contact met u opnemen over zijn aankomsttijd en de plaats van ophalen.
– Tot slot stapt u in een van onze luxe taxi’s en laat u zich snel en comfortabel naar huis vervoeren.

Taxi-Haarlem-Ophalen-Schiphol
//]]>