Taxi Heemstede

Welkom Bij Taxi Heemstede Multicab

Welkom Bij Taxi Heemstede Multicab

Taxi Heemstede Multicab is opgericht in 2002. Begonnen als straattaxibedrijf met 4 voertuigen is Taxi Heemstede Multicab thans uitgegroeid tot eenveelzijdig taxibedrijf (straat)-taxivervoer, zorgvervoer, luchthavenvervoer, contractvervoer en een koeriersdienst. met een uitgebreid wagenpark (taxi’s en taxibussen) beschikbaar.Taxi Heemstede Multicab levert verschillende diensten binnen het taxivervoer:

  • Straattaxi
  • Luchthavenvervoer
  • Zakenvervoer
  • Horeca-vervoer
  • Koeriersdiensten
  • 65+ vervoer
  • Ziekenvervoer
  • Speciale gelegenheden

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week (ook op feestdagen) tot uw dienst.

Informatie over Heemstede

Heemstede is een plaats en gemeente in Noord-Holland. Heemstede heeft ruim 27.000 inwoners en het ligt niet ver van plaatsen zoals Schiphol Airport, Zandvoort en Haarlem. Het mooie Heemstede staat bekend om de vele monumenten die zich in Heemstede bevinden. Interessante monumenten die zeker waard zijn om te bezoeken in Heemstede zijn de rijksmonumenten, oorlogsmonumenten en de gemeentelijke monumenten. Naast de monumenten is Heemstede ook bekend door de Groenendaalse Molen en de Heemsteedse watertoren. In het westen van Heemstede kunt u het grootste aaneengesloten wandelgebied van Nederland genaamd de Amsterdamse Waterleidingduinen vinden. Hierdoor is Heemstede meer dan een interessante en leuke plaats om te bezoeken. Uiteraard brengt Taxi Heemstede Multicab u naar al deze en andere leuke plaatsen in en rondom Heemstede.

Betalingsmogelijkheden

Bij Taxi Heemstede Multicab kunt u uiteraard contant betalen, maar omdat wij onze klanten graag ook meerdere opties willen bieden dan alleen contant betalen is het bij ons mogelijk om ook te betalen met een pinpas of een creditcard om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Vaste tarieven van a naar b

Van/Naar Plaatsen Prijs Bellen
Taxi Heemstede Haarlem V.a € ,- Bellen
Taxi Heemstede Schiphol V.a € ,- Bellen
Taxi Heemstede Amsterdam V.a € ,- Bellen
Taxi Heemstede Utrecht V.a € ,- Bellen
Taxi Heemstede Rotterdam V.a € ,- Bellen
Taxi Heemstede Eindhoven V.a € ,- Bellen
//]]>