Taxi Vijfhuizen

Welkom Bij Taxi Vijfhuizen Multicab

Welkom Bij Taxi Vijfhuizen Multicab

Taxi Vijfhuizen Multicab is opgericht in 2002. Begonnen als straattaxibedrijf met 4 voertuigen is Taxi Vijfhuizen Multicab thans uitgegroeid tot eenveelzijdig taxibedrijf (straat)-taxivervoer, zorgvervoer, luchthavenvervoer, contractvervoer en een koeriersdienst. met een uitgebreid wagenpark (taxi’s en taxibussen) beschikbaar.Taxi Vijfhuizen Multicab levert verschillende diensten binnen het taxivervoer:

  • Straattaxi
  • Luchthavenvervoer
  • Zakenvervoer
  • Horeca-vervoer
  • Koeriersdiensten
  • 65+ vervoer
  • Ziekenvervoer
  • Speciale gelegenheden

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week (ook op feestdagen) tot uw dienst.

Informatie over Vijfhuizen

Vijfhuizen is een plaats in Noord-Holland dat valt onder de gemeente Haarlemmermeer. Vijfhuizen telt ongeveer 4400 inwoners en het ligt niet ver van Schiphol Airport, Zandvoort, Hoofddorp en Haarlem. Vijfhuizen staat bekend om de vele rijksmonumenten die zich in en rondom Vijfhuizen bevinden. Een andere interessante plek die zeker waard is om te bezoeken bij Vijfhuizen is het Haarlemmermeerse Bos. In het Haarlemmermeerse Bos kunt u een leuke wandeling maken of lekker op het strand liggen. Ook is Vijfhuizen bekend doordat het pal naast het Expo Haarlemmermeer  ligt. Hier wordt onder andere jaarlijks het festival Mysteryland gehouden. Hiermee is Vijfhuizen meer dan een interessante en leuke plaats om te bezoeken. Uiteraard brengt Taxi Vijfhuizen Multicab u naar al deze en andere plaatsen in Vijfhuizen.

Betalingsmogelijkheden

Bij Taxi Vijfhuizen Multicab kunt u uiteraard contant betalen, maar omdat wij onze klanten graag meerdere opties willen geven dan alleen contant betalen is het bij ons mogelijk om ook te betalen met een pinpas of een creditcard om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Vaste tarieven van a naar b

Van/Naar Plaatsen Prijs Bellen
Taxi Vijfhuizen Haarlem V.a € ,- Bellen
Taxi Vijfhuizen Schiphol V.a € ,- Bellen
Taxi Vijfhuizen Amsterdam V.a € ,- Bellen
Taxi Vijfhuizen Utrecht V.a € ,- Bellen
Taxi Vijfhuizen Rotterdam V.a € ,- Bellen
Taxi Vijfhuizen Eindhoven V.a € ,- Bellen
//]]>