Taxi Velserbroek

Welkom Bij Taxi Velserbroek Multicab

Welkom Bij Taxi Velserbroek Multicab

Taxi Velserbroek Multicab is opgericht in 2002. Begonnen als straattaxibedrijf met 4 voertuigen is Taxi Velserbroek Multicab thans uitgegroeid tot eenveelzijdig taxibedrijf (straat)-taxivervoer, zorgvervoer, luchthavenvervoer, contractvervoer en een koeriersdienst. met een uitgebreid wagenpark (taxi’s en taxibussen) beschikbaar.Taxi Velserbroek Multicab levert verschillende diensten binnen het taxivervoer:

  • Straattaxi
  • Luchthavenvervoer
  • Zakenvervoer
  • Horeca-vervoer
  • Koeriersdiensten
  • 65+ vervoer
  • Ziekenvervoer
  • Speciale gelegenheden

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week (ook op feestdagen) tot uw dienst.

Informatie over Velserbroek

Velserbroek is een plaats in Noord-Holland dat valt onder de gemeente Velsen. Velserbroek telt ongeveer 16.000 inwoners en het ligt niet ver van Schiphol Airport, Zandvoort en Amsterdam. Velsebroek staat bekend om de vele monumenten die zich in Velserbroek bevinden. Interessante monumenten die zeker waard zijn om te bezoeken in Velserbroek zijn de rijksmonumenten, oorlogsmonumenten en de gemeentelijke monumenten. Ook is Velserbroek bekend doordat er regelmatig word gefilmd voor de populaire serie Goede Tijden Slechte Tijden. Velserbroek is ook bekend, omdat er twee opgegraven grafheuvels en een offerscultusplaats zijn gevonden uit de Bronstijd en IJzertijd. Hiermee is Velserbroek meer dan een interessante en leuke plaats om te bezoeken. Uiteraard brengt Taxi Velserbroek Multicab u naar al deze en andere plaatsen in Velserbroek.

Betalingsmogelijkheden

Bij Taxi Velserbroek Multicab kunt u uiteraard contant betalen, maar omdat wij onze klanten graag ook meerdere opties willen bieden dan alleen contant betalen is het bij ons mogelijk om ook te betalen met een pinpas of een creditcard om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Vaste tarieven van a naar b

Van/Naar Plaatsen Prijs Bellen
Taxi Velserbroek Haarlem V.a € ,- Bellen
Taxi Velserbroek Schiphol V.a € ,- Bellen
Taxi Velserbroek Amsterdam V.a € ,- Bellen
Taxi Velserbroek Utrecht V.a € ,- Bellen
Taxi Velserbroek Rotterdam V.a € ,- Bellen
Taxi Velserbroek Eindhoven V.a € ,- Bellen
//]]>