Taxi IJmuiden

Welkom Bij Taxi IJmuiden Multicab

Welkom Bij Taxi IJmuiden Multicab

Taxi IJmuiden Multicab is opgericht in 2002. Begonnen als straattaxibedrijf met 4 voertuigen is Taxi IJmuiden Multicab thans uitgegroeid tot eenveelzijdig taxibedrijf (straat)-taxivervoer, zorgvervoer, luchthavenvervoer, contractvervoer en een koeriersdienst. met een uitgebreid wagenpark (taxi’s en taxibussen) beschikbaar.Taxi IJmuiden Multicab levert verschillende diensten binnen het taxivervoer:

  • Straattaxi
  • Luchthavenvervoer
  • Zakenvervoer
  • Horeca-vervoer
  • Koeriersdiensten
  • 65+ vervoer
  • Ziekenvervoer
  • Speciale gelegenheden

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week (ook op feestdagen) tot uw dienst.

Informatie over IJmuiden

IJmuiden is een plaats in Noord-Holland dat ligt in de gemeente Velsen. IJmuiden heeft ruim 30.000 inwoners en het ligt niet ver van plaatsen zoals luchthaven Schiphol, Zandvoort en Amsterdam. IJmuiden wordt vaak bezocht om de welbekende Noordzeekanaal en de vier havens die zich in IJmuiden bevinden. Het mooie IJmuiden staat ook bekend om de vele monumenten die zich in IJmuiden bevinden. Dit zijn monumenten zoals de rijksmonumenten, gemeentelijke monumenten, provinciale monumenten en de oorlogsmonumenten. Interessante plaatsen die zeker waard zijn om te bezoeken in IJmuiden zijn de twee vuurtorens die IJmuiden heeft, de Bunker Museum en de natuurgebieden. Hiermee is IJmuiden meer dan een interessante en leuke plaats om te bezoeken. Uiteraard brengt Taxi IJmuiden Multicab u naar al deze en andere plaatsen in en rondom IJmuiden.

Betalingsmogelijkheden

Bij Taxi IJmuiden Multicab kunt u uiteraard contant betalen, maar omdat wij onze klanten graag ook meerdere opties willen bieden dan alleen contant betalen is het bij ons mogelijk om ook te betalen met een pinpas of een creditcard om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Vaste tarieven van a naar b

Van/Naar Plaatsen Prijs Bellen
Taxi IJmuiden Haarlem V.a € ,- Bellen
Taxi IJmuiden Schiphol V.a € ,- Bellen
Taxi IJmuiden Amsterdam V.a € ,- Bellen
Taxi IJmuiden Utrecht V.a € ,- Bellen
Taxi IJmuiden Rotterdam V.a € ,- Bellen
Taxi IJmuiden Eindhoven V.a € ,- Bellen
//]]>