Senioren

Service staat bij ons centraal

Bent u slecht ter been? Vindt u het openbaar vervoer een vermoeiende aangelegenheid? Bestel dan vanaf nu gewoon een taxi bij MultiCab. Dat is gemakkelijk, niet duur en veilig. Zo hoeft u niet ver te lopen en weet u zeker dat u zonder stress of kleerscheuren aankomt op de plaats van bestemming. Bij MultiCab werken betrouwbare en professionele chauffeurs die u naast veilig en vlot, ook nog eens prettig vervoeren. Wij halen u zo dicht mogelijk bij de voordeur op en zetten u zo dicht mogelijk af bij de plaats van bestemming. Desnoods helpen wij u een trapje op of brengen wij uw bagage even naar binnen. Service staat bij ons centraal!

Wij zorgen dat u een goede reis heeft

MultiCab werkt vanuit de regio Haarlem en omgeving. Wij brengen u naar elke gewenste bestemming, ook buiten deze regio. Wanneer uw bezoek ten einde loopt halen wij u uiteraard graag weer op. Bij een retourrit buiten de regio worden individuele kortingen gehanteerd. Neem contact op met onze centrale voor meer informatie.
Wanneer u met MultiCab reist bent u van alle gemakken voorzien en bent u absoluut in goede handen. Wij zorgen dat u een goede reis heeft, waarbij alles naar wens is. Dit tegen het laagste tarief in een luxe taxi, of taxibusje.
Neemt u gerust contact op met MultiCab om direct een taxi te bestellen of voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

//]]>