Groepsvervoer

Onze taxibusjes

Heeft u een afstand af te leggen met uw familie of een groep vrienden? Vergeet al het gedoe dat bij het carpoolen komt kijken en bestel een taxi bij Multicab.
Onze ervaren chauffeurs beschikken over zowel gewone taxi’s als over taxibusjes. Zodoende kunnen wij niet alleen enkele personen, maar ook groepen vervoeren. Desnoods komen wij u ophalen met meerdere busjes: het kan allemaal!
Taxibedrijf Multicab levert niet alleen de meest professionele maar ook de meest betaalbare taxiservice in Haarlem en omgeving. Bovendien kunnen wij u desgewenst buiten deze regio ophalen of brengen.

Wij brengen u snel én veilig naar de gewenste bestemming

Bent u van plan te gaan reizen met een groep? Houd het simpel en bestel een taxi bij Multicab. Wij brengen u snel én veilig naar de gewenste bestemming, tegen een zeer betaalbaar tarief en gegarandeerd een goede service.
De taxi’s van Multicab zijn volledig geautomatiseerd: onze chauffeurs kunnen zich continue op de hoogte stellen van de makkelijkste en snelste route. Bovendien kunt u van de aanwezige IPad gebruik maken.
Belt u dus met Multicab voor meer informatie over de mogelijkheden aangaande groepsvervoer en bestel één of meerdere van onze taxibusjes voor groepsvervoer.

//]]>