Taxi Velsen

Welkom Bij Taxi Velsen Multicab

Welkom Bij Taxi Velsen Multicab

Taxi Velsen Multicab is opgericht in 2002. Begonnen als straattaxibedrijf met 4 voertuigen is Taxi Velsen Multicab thans uitgegroeid tot eenveelzijdig taxibedrijf (straat)-taxivervoer, zorgvervoer, luchthavenvervoer, contractvervoer en een koeriersdienst. met een uitgebreid wagenpark (taxi’s en taxibussen) beschikbaar.Taxi Velsen Multicab levert verschillende diensten binnen het taxivervoer:

  • Straattaxi
  • Luchthavenvervoer
  • Zakenvervoer
  • Horeca-vervoer
  • Koeriersdiensten
  • 65+ vervoer
  • Ziekenvervoer
  • Speciale gelegenheden

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week (ook op feestdagen) tot uw dienst.

Informatie over Velsen

Velsen is een gemeente in de IJmond-regio in Noord-Holland. Gemeente Velsen telt ongeveer 68.000 inwoners en het ligt niet ver van Schiphol Airport, Zandvoort en Amsterdam. Gemeente Velsen staat bekend om de vele mooie en historische monumenten die zich in gemeente Velsen bevinden. Interessante monumenten die zeker waard zijn om te bezoeken in gemeente Velsen zijn de rijksmonumenten, oorlogsmonumenten en de gemeentelijke monumenten. Ook is gemeente Velsen bekend door de Europese wandelroute E9 die door Velsen gaat en de gerenoveerde Velsertunnel. Velsen staat sinds de zeventiende eeuw ook vooral bekend om de boomgaarden  Hiermee is gemeente Velsen meer dan een interessante en leuke plaats om te bezoeken. Uiteraard brengt Taxi Velsen Multicab u naar al deze en andere plaatsen in gemeente Velsen.

Betalingsmogelijkheden

Bij Taxi Velsen Multicab kunt u uiteraard contant betalen, maar omdat wij onze klanten graag ook meerdere opties willen bieden dan alleen contant betalen is het bij ons mogelijk om ook te betalen met een pinpas of een creditcard om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Vaste tarieven van a naar b

Van/Naar Plaatsen Prijs Bellen
Taxi Velsen Haarlem V.a € ,- Bellen
Taxi Velsen Schiphol V.a € ,- Bellen
Taxi Velsen Amsterdam V.a € ,- Bellen
Taxi Velsen Utrecht V.a € ,- Bellen
Taxi Velsen Rotterdam V.a € ,- Bellen
Taxi Velsen Eindhoven V.a € ,- Bellen
//]]>