Taxi Overveen

Welkom Bij Taxi Overveen Multicab

Welkom Bij Taxi Overveen Multicab

Taxi Overveen Multicab is opgericht in 2002. Begonnen als straattaxibedrijf met 4 voertuigen is Taxi Overveen Multicab thans uitgegroeid tot eenveelzijdig taxibedrijf (straat)-taxivervoer, zorgvervoer, luchthavenvervoer, contractvervoer en een koeriersdienst. met een uitgebreid wagenpark (taxi’s en taxibussen) beschikbaar.Taxi Overveen Multicab levert verschillende diensten binnen het taxivervoer:

  • Straattaxi
  • Luchthavenvervoer
  • Zakenvervoer
  • Horeca-vervoer
  • Koeriersdiensten
  • 65+ vervoer
  • Ziekenvervoer
  • Speciale gelegenheden

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week (ook op feestdagen) tot uw dienst.

Informatie over Overveen

Overveen is een plaats in Noord-Holland dat valt onder de gemeente Bloemendaal. Overveen heeft ruim 4000 inwoners en het ligt niet ver van plaatsen zoals Schiphol Airport, Zandvoort en Amsterdam. Overveen is het vooral bekend door hun gemeentehuis. Het gemeentehuis wordt ook wel het Suikerpaleis genoemd, dit komt doordat het gebouw een witte kleur heeft.  Interessante plekken die zeker waard zijn om te bezoeken in Overveen zijn de Eerebegraafplaats en de Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Het mooie Overveen staat ook bekend om de vele monumenten die zich in Overveen bevinden. Dit zijn monumenten zoals de rijksmonumenten, gemeentelijke monumenten, provinciale monumenten en de oorlogsmonumenten. Hiermee is Overveen meer dan een interessante plaats om te bezoeken. Uiteraard brengt Taxi Overveen Multicab u naar al deze en andere plaatsen in Overveen.

Betalingsmogelijkheden

Bij Taxi Overveen Multicab kunt u uiteraard contant betalen, maar omdat wij onze klanten graag meerdere opties willen geven dan alleen contant betalen is het bij ons mogelijk om ook te betalen met een pinpas of een creditcard om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Vaste tarieven van a naar b

Van/Naar Plaatsen Prijs Bellen
Taxi Overveen Haarlem V.a € ,- Bellen
Taxi Overveen Schiphol V.a € ,- Bellen
Taxi Overveen Amsterdam V.a € ,- Bellen
Taxi Overveen Utrecht V.a € ,- Bellen
Taxi Overveen Rotterdam V.a € ,- Bellen
Taxi Overveen Eindhoven V.a € ,- Bellen
//]]>