Taxi Santpoort noord

Welkom Bij Taxi Santpoort noord Multicab

Welkom Bij Taxi Santpoort noord Multicab

Taxi Santpoort noord Multicab is opgericht in 2002. Begonnen als straattaxibedrijf met 4 voertuigen is Taxi Santpoort noord Multicab thans uitgegroeid tot eenveelzijdig taxibedrijf (straat)-taxivervoer, zorgvervoer, luchthavenvervoer, contractvervoer en een koeriersdienst. met een uitgebreid wagenpark (taxi’s en taxibussen) beschikbaar.Taxi Santpoort noord Multicab levert verschillende diensten binnen het taxivervoer:

  • Straattaxi
  • Luchthavenvervoer
  • Zakenvervoer
  • Horeca-vervoer
  • Koeriersdiensten
  • 65+ vervoer
  • Ziekenvervoer
  • Speciale gelegenheden

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week (ook op feestdagen) tot uw dienst.

Informatie over Santpoort-Noord

Santpoort-Noord is een plaats in Noord-Holland dat valt onder de gemeente Velsen. Santpoort-Noord heeft ruim 7000 inwoners en het ligt niet ver van plaatsen zoals Schiphol Airport, Amsterdam en Zandvoort. Santpoort-Noord staat bekend om de vele historische monumenten die zich in Santpoort-Noord bevinden. Interessante monumenten die zeker waard zijn om te bezoeken in Santpoort-Noord zijn de rijksmonumenten, oorlogsmonumenten en de gemeentelijke monumenten. Ook is Santpoort-Noord bekend door de Hervormde Kerk en de Ruïne van Brederode. Santpoort-Noord wordt ook veel bezocht doordat het vlak naast het mooie Nationaal Park Zuid-Kennemerland ligt. Hiermee is Santpoort-Noord meer dan een interessante en leuke plaats om te bezoeken. Uiteraard brengt Taxi Santpoort-Noord Multicab u naar al deze en andere leuke plaatsen in en rondom Santpoort-Noord.

Betalingsmogelijkheden

Bij Taxi Santpoort-Noord Multicab kunt u uiteraard contant betalen, maar omdat wij onze klanten graag meerdere opties willen geven dan alleen contant betalen is het bij ons mogelijk om ook te betalen met een pinpas of een creditcard.

Vaste tarieven van a naar b

Van/Naar Plaatsen Prijs Bellen
Taxi Santpoort noord Haarlem V.a € ,- Bellen
Taxi Santpoort noord Schiphol V.a € ,- Bellen
Taxi Santpoort noord Amsterdam V.a € ,- Bellen
Taxi Santpoort noord Utrecht V.a € ,- Bellen
Taxi Santpoort noord Rotterdam V.a € ,- Bellen
Taxi Santpoort noord Eindhoven V.a € ,- Bellen
//]]>