Taxi Halfweg

Welkom Bij Taxi Halfweg Multicab

Welkom Bij Taxi Halfweg Multicab

Taxi Halfweg Multicab is opgericht in 2002. Begonnen als straattaxibedrijf met 4 voertuigen is Taxi Halfweg Multicab thans uitgegroeid tot eenveelzijdig taxibedrijf (straat)-taxivervoer, zorgvervoer, luchthavenvervoer, contractvervoer en een koeriersdienst. met een uitgebreid wagenpark (taxi’s en taxibussen) beschikbaar.Taxi Halfweg Multicab levert verschillende diensten binnen het taxivervoer:

  • Straattaxi
  • Luchthavenvervoer
  • Zakenvervoer
  • Horeca-vervoer
  • Koeriersdiensten
  • 65+ vervoer
  • Ziekenvervoer
  • Speciale gelegenheden

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week (ook op feestdagen) tot uw dienst.

Informatie over Halfweg

Halfweg is een plaats in Noord-Holland dat valt onder de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Halfweg heeft ongeveer 2400 inwoners heeft en niet ver ligt van luchthaven Schiphol, Zandvoort en Amsterdam. Halfweg staat bekend om de vele monumenten die zich in Halfweg bevinden. Interessante monumenten die zeker waard zijn om te bezoeken in Halfweg zijn de rijksmonumenten, oorlogsmonumenten en de gemeentelijke monumenten. Halfweg staat bekend en word vaak bezocht om de Suikerfabriek en de Onze-Lieve-Vrouw-Geboortekerk. Halfweg is ook bekend door de Stoomgemaal. Dit is een museum waar u het oudste en grootste nog werkende schepradstoomgemaal ter wereld kunt zien. Hiermee is Halfweg meer dan een leuke plaats om te bezoeken. Uiteraard brengt Taxi Halfweg Multicab u naar al deze en andere plaatsen in Halfweg.

Betalingsmogelijkheden

Bij Taxi Halfweg Multicab kunt u uiteraard contant betalen, maar omdat wij onze klanten graag meerdere opties willen geven dan alleen contant betalen is het bij ons mogelijk om ook te betalen met een pinpas of een creditcard om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Vaste tarieven van a naar b

Van/Naar Plaatsen Prijs Bellen
Taxi Halfweg Haarlem V.a € ,- Bellen
Taxi Halfweg Schiphol V.a € ,- Bellen
Taxi Halfweg Amsterdam V.a € ,- Bellen
Taxi Halfweg Utrecht V.a € ,- Bellen
Taxi Halfweg Rotterdam V.a € ,- Bellen
Taxi Halfweg Eindhoven V.a € ,- Bellen
//]]>