Taxi Santpoort zuid

Welkom Bij Taxi Santpoort zuid Multicab

Welkom Bij Taxi Santpoort Zuid Multicab

Taxi Santpoort zuid Multicab is opgericht in 2002. Begonnen als straattaxibedrijf met 4 voertuigen is Taxi Santpoort zuid Multicab thans uitgegroeid tot eenveelzijdig taxibedrijf (straat)-taxivervoer, zorgvervoer, luchthavenvervoer, contractvervoer en een koeriersdienst. met een uitgebreid wagenpark (taxi’s en taxibussen) beschikbaar.Taxi Santpoort zuid Multicab levert verschillende diensten binnen het taxivervoer:

  • Straattaxi
  • Luchthavenvervoer
  • Zakenvervoer
  • Horeca-vervoer
  • Koeriersdiensten
  • 65+ vervoer
  • Ziekenvervoer
  • Speciale gelegenheden

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week (ook op feestdagen) tot uw dienst.

Informatie over Santpoort-Zuid

Santpoort-Zuid is een plaats in Noord-Holland dat valt onder de gemeente Velsen. Santpoort-Zuid heeft ruim 3000 inwoners en het ligt niet ver van plaatsen zoals Schiphol Airport, Amsterdam en Zandvoort. Santpoort-Zuid staat bekend om de vele historische monumenten die zich in Santpoort-Zuid bevinden. Interessante monumenten die zeker waard zijn om te bezoeken in Santpoort-Zuid zijn de rijksmonumenten, oorlogsmonumenten en de gemeentelijke monumenten. Ook is Santpoort-Zuid bekend door de Hervormde Kerk en de Ruïne van Brederode. Santpoort-Zuid wordt ook veel bezocht doordat het vlak naast het mooie Nationaal Park Zuid-Kennemerland ligt. Hiermee is Santpoort-Zuid meer dan een interessante en leuke plaats om te bezoeken. Uiteraard brengt Taxi Santpoort-Zuid Multicab u naar al deze en andere leuke plaatsen in en rondom Santpoort-Zuid.

Betalingsmogelijkheden

Bij Taxi Santpoort-Zuid Multicab kunt u uiteraard contant betalen, maar omdat wij onze klanten graag meerdere opties willen geven dan alleen contant betalen is het bij ons mogelijk om ook te betalen met een pinpas of een creditcard.

Vaste tarieven van a naar b

Van/Naar Plaatsen Prijs Bellen
Taxi Santpoort zuid Haarlem V.a € ,- Bellen
Taxi Santpoort zuid Schiphol V.a € ,- Bellen
Taxi Santpoort zuid Amsterdam V.a € ,- Bellen
Taxi Santpoort zuid Utrecht V.a € ,- Bellen
Taxi Santpoort zuid Rotterdam V.a € ,- Bellen
Taxi Santpoort zuid Eindhoven V.a € ,- Bellen
//]]>