Taxi Zandvoort Schiphol

Welkom Bij Taxi Zandvoort Schiphol

Taxi Zandvoort Schiphol

Taxi Zandvoort Schiphol Airport service

Heeft u een taxi nodig vanuit Zandvoort naar Luchthaven Schiphol of juist andersom? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Want ook in het mooie Zandvoort waar circa 17.000 mensen wonen en het mooiste strand van Nederland is hebben wij een taxiservice voor u! Taxi Zandvoort Schiphol is een zeer vertrouwde taxibedrijf in Zandvoort. Wij zijn bij Taxi Zandvoort Schiphol 24 uur per dag telefonisch bereikbaar en u zult altijd worden geholpen door onze beleefde en klantvriendelijke medewerkers. Taxi Zandvoort Schiphol wordt onderscheid door de rest, omdat wij zeer betrouwbaar zijn en de veiligheid van de klant bij ons een top prioriteit is. Onze taxi’s zijn gegarandeerd nieuwe en nette auto’s die helemaal schoon en rookvrij zijn, zodat we u zo comfortabel mogelijk van A naar B kunnen brengen.

Voldoende bagageruimte

Bij Taxi Zandvoort Schiphol houden wij rekening met klanten die veel of grote koffers bij zich hebben. En daarom is dit voor ons geen enkel probleem! Taxi Zandvoort Schiphol heeft namelijk niet alleen normale personenauto’s, maar wij hebben ook stationwagens en bussen. Wij hebben bij Taxi Zandvoort Schiphol dus uiteraard meer dan genoeg bagageruimte en met onze taxibus kunt u in het geval dat u met een grote groep bent gezellig met al uw vrienden en familie in één voertuig zitten.

Ophaaltijd

Taxi Zandvoort Schiphol zorgt ervoor dat ze altijd ruim op tijd stand-by staan op de afgesproken plaats waar u opgehaald moet worden. Dit doen we uiteraard ook als we u komen ophalen op Schiphol Airport. Zodra u geland bent op Schiphol kunt u gelijk contact met ons opnemen en wij zullen ervoor zorgen dat wanneer u buiten bent met uw bagage er een taxi voor u klaar staat, zodat u gelijk snel en comfortabel naar huis kunt!

Meetingpoint

Taxi Zandvoort Schiphol biedt de mogelijkheid om u op te halen bij de meetingpoint op Schiphol Airport. Indien u ervoor kiest om opgehaald te worden bij de meetingpoint dan zal één van onze professionele taxichauffeurs van Taxi Zandvoort Schiphol daar klaar staan met een naambordje, zodat u zeker weet wie u is komen ophalen. Taxi Zandvoort Schiphol rekent hier wel extra kosten voor. U kunt met ons contact opnemen als u hier meer vragen over heeft.

Kinderzitjes in de taxi

Bij Taxi Zandvoort Schiphol houden wij ook rekening met kleine kinderen. Wij hebben namelijk speciaal voor de kinderen de mogelijkheid dat ze kunnen zitten in een kinderzitje. De veiligheid van de kinderen staat uiteraard hoog op het lijstje bij Taxi Zandvoort Schiphol en doormiddel van kinderzitjes zorgen wij ervoor dat ze zo veilig mogelijk van A naar B kunnen.

Betalingsmogelijkheden

Bij Taxi Zandvoort Schiphol geven we de klant graag veel keuze en daarom heeft u naast de mogelijkheid om contant te betalen ook  de mogelijkheid om te betalen door middel van een pinpas of een creditcard.

Schiphol Tarieven

Plaatsen Van/Naar Prijs Reserveren
Taxi Spaarndam Schiphol € 55,00 Reserveren
Taxi Halfweg Schiphol € 45,00 Reserveren
Taxi Vogelenzang Schiphol € 55,00 Reserveren
Taxi Ijmuiden Schiphol € 60,00 Reserveren
Taxi Beverwijk Schiphol € 65,00 Reserveren
Taxi Velsen Noord Schiphol € 65,00 Reserveren
Taxi Velsen Zuid Schiphol € 60,00 Reserveren
Taxi Zandvoort Schiphol € 60,00 Reserveren
Taxi Heemskerk Schiphol € 70,00 Reserveren
Taxi Hoofddorp Schiphol € 45,00 Reserveren
Taxi Amstelveen Schiphol € 45,00 Reserveren
Taxi Heemstede Schiphol € 45,00 Reserveren
Taxi Vijfhuizen Schiphol € 45,00 Reserveren
Taxi Aerdenhout Schiphol € 50,00 Reserveren
Taxi Bloemendaal Schiphol € 55,00 Reserveren
Taxi Overveen Schiphol € 50,00 Reserveren
Taxi Velserbroek Schiphol € 55,00 Reserveren
Taxi Santpoort Noord Schiphol € 55,00 Reserveren
Taxi Santpoort Zuid Schiphol € 55,00 Reserveren
Taxi Bennebroek Schiphol € 50,00 Reserveren
//]]>